Willy Gimmestad fullfører sitt første Graabeinløp – og har lagt 10 kilometer bak seg! Tilfreds både med egen prestasjon og med arrangementet

Et fantastisk arrangement, også for hele familien, var tilbakemeldingene vi fikk. «Å, ja, vi kommer selvsagt tilbake neste år»

Planleggingen av Graabeinløpet for 2024 er godt i gang allerede

10 kilometer

10 kilometeren er en lettløpt løype, som går i nære omgivelser i området i Sætre, blant annet i idyllen langs fjorden, den består hovedsakelig av asfalt, men det løpes også meget kort distanse på grus, løypa går ellers på en blanding av gangvei og hovedvei. Løypa løpes to ganger, med start og mål på den lokale idrettsbanen.

I tillegg går det gjennom sentrum, hvor det er et fantastisk liv – skal vi bygge på erfaringene fra i fjor.

Hurum Kraft gir økonomiske krefter til Graabeinløpet

5 kilometer

5 kilometeren er en lettløpt løype, som går i nære omgivelser i området i Sætre, blant annet i idyllen langs fjorden, den består hovedsakelig av asfalt, men det løpes også meget kort distanse på grus, løypa går ellers på en blanding av gangvei og hovedvei. Løypa løpes én gang, med start og mål på den lokale idrettsbanen

I tillegg går det gjennom sentrum, hvor det er et fantastisk liv – skal vi bygge på erfaringene fra i fjor.

Sport 1 – gir ungdommen muligheter – de bidrar med gavepakken «Stipend Ung»

Fremløpet –

Barnas dag – Ingen påmelding!
Dette skal også være barnas dag, en dag for hele familien. Vi har designet egne løyper for barna, litt variert ut ifra barnets alder. Men samtlige av disse løypene går enten inne på banen, i runder rundt fotballbanen, eller i området rundt ved blant annet kirken.

Tilbakemeldingene vi fikk fra både barn og foreldre, både om løype og arrangement, kunne ikke blitt bedre. Derfor gjentar vi suksessen også i år.

Frem skaper trivsel for fremtidige generasjoner

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.